peugeot_3008_1605styp_215_jpg

Autofinanciering & Garantie

Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

25 07 2018 1

Iedereen die de Peugeot 504 een warm hart toedraagt, is welkom om samen met de Peugeot Club Nederland op zondag 16 september in Doorn de 50e verjaardag van het model te komen vieren. Clublid of niet!

25 07 2018 2

De Peugeot 504 heeft zo lang deel uitgemaakt van het internationale straatbeeld, dat je haast niet kan geloven dat dit tijdloze model inmiddels al 50 jaar geleden is geïntroduceerd. Die schitterende koplampen, meer dan eens vergeleken met de ogen van Sophia Loren... kijken we daar dus al een halve eeuw in? Ze lijken soms nog zo modern...

25 07 2018 3

Jachthuis Beuekenrode
De Peugeot Club Nederland (PCN) organiseert op 16 september een 'verjaarspartijtje' bij Jachthuis Beukenrode in Doorn. Daar worden de auto's vanaf 10 uur verwacht, waarna er alle gelegenheid is om ze in al hun pracht van dichtbij te bekijken. Na de lunch is er een toertocht over de Utrechtse Heuvelrug, zodat de 504's en hun baasjes en bazinnetjes eventjes fijn de benen kunnen strekken. Bij terugkomst in Doorn is er nog volop gelegenheid om de ervaringen van die rit met elkaar te delen.

25 07 2018 4

Iedereen welkom
Het aardige is dat de PCN nadrukkelijk stelt dat je geen lid hoeft te zijn om te kunnen meegenieten van deze aantrekkelijke dag. Iedereen met liefde voor de 504 - en bij voorkeur een exemplaar in de garage dat kan worden meegenomen - is welkom om mee te helpen om de 50 kaarsjes uit te blazen. Kortom, het gezellige en ontspannen karakter van de dag (en eigenlijk ook wel van de gouwe ouwe 504!) straalt er vanaf. Geschorste auto's mogen ook mee, omdat de organisatie bij de Belastingdienst een ontheffing voor de dag heeft aangevraagd. Hoe attent.

25 07 2018 5

Klassiek icoon
De Peugeot 504 is een belevenis. De ijzersterke techniek, het voorbeeldige comfort, de legendarische betrouwbaarheid en de grote verscheidenheid aan modellen zijn kenmerken die van de 504 een klassiek icoon hebben gemaakt. Vierdeurs berline, vijfdeurs Break en Familiale, tweedeurs Cabriolet en Coupé, benzine, diesel, carburateur, injectie, V6 en zelfs Dangel-vierwielaandrijving: de 504 heeft 't allemaal. De onsterfelijke Fransman, die op verre continenten nog veelal in dagelijkse dienst is, verdient het mooie podium dat de PCN hem geeft. Dus, deelnemer of toeschouwer: snel aanmelden en op naar Doorn, die 16e september!

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Uitgelicht

Bereikbaarheid
Tijdens de werken in onze straat zijn we soms moeilijk bereikbaar. Aarzel niet om ons even te bellen om te weten welke weg u best neemt om tot bij de garage te rijden.

Aangesloten

traxio


garage guns

Wolfshaegen 91, 3040 Huldenberg
Tel 0032 (0) 16 - 47 75 64
garage.guns@busmail.net

staticmap

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

Onze Partners:

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig