peugeot_3008_1605styp_215_jpg

Autofinanciering & Garantie

Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

18 07 2017 1Het is een erezaak in Frankrijk: welk automerk kiest de president voor zijn officiële optredens? Op de nationale feestdag 14 juli werd duidelijk dat Emmanuel Macron is overgestapt van DS naar Peugeot.

18 07 2017 2

Daardoor kan het heel goed zijn dat hij hierna eens kiest voor Citroën, zodat hij een onafhankelijke indruk maakt terwijl hij binnen de merken van PSA Group blijft. Met de DS 7 Crossback maakte hij op 14 mei zijn eerste rit als de nieuwe president van Frankrijk. De auto was voor de gelegenheid voorzien van een groot open dak, zodat Macron staand naar de toeschouwers in de straten van Parijs kon wuiven. Daags na het optreden werd de DS7 Crossback, die die dag zelf nota bene als model ook zijn wereldpremière beleefde, trots tentoongesteld in de officiële showroom van DS Automobiles in de hoofdstad.

18 07 2017 3

Geheel Franse Peugeot
Afgelopen 14 juli was het de beurt aan de nieuwe Peugeot 5008 SUV om zich als officieel presidentieel voertuig te presenteren. Een mooi gegeven is dat de auto in Frankrijk wordt geproduceerd en dat hij het label ‘French Origin Warranty’ draagt. Dat is een erkenning van de organisatie Pro France, na uitgebreid onderzoek door een speciaal bureau. Tja, niet elke auto van de Franse merken wordt standaard in Frankrijk geproduceerd. Maar de 5008 wel, inclusief een voldoende groot percentage van de onderdelen van toeleveranciers.

18 07 2017 4

Giscard d’Estaing in 604
Door de jaren heen zijn de merken Citroën en Peugeot aldoor in trek geweest bij de Franse presidenten. Beroemd is het verhaal dat generaal De Gaulle kon ontkomen aan een schutter doordat zijn Citroën DS, waarvan een achterband was lekgeschoten, dankzij het hydropneumatische veersysteem prima op drie wielen verder bleek te kunnen rijden. De marketingafdeling van Citroën had zich stiekem geen beter incident kunnen wensen. Op de foto hierboven zien we president Giscard d’Estaing in zijn Peugeot 604.

18 07 2017 5

Hollande, Sarkozy
Voormalig president Hollande liet zich graag rijden in de relatief bescheiden geproportioneerde Citroën DS5, terwijl Nicolas Sarkozy zich in een heel wat grotere voiture liet zien aan het publiek: de verlengde Peugeot 607 Paladine met ingenieus cabrioletdak, zoals getoond op de foto hierboven. Nu kijken waarmee we Emmanuel Macron de volgende keer zien rijden. Een Citroën Grand C4 Picasso, een Berlingo Electric misschien wel. Of gewoon de van zichzelf al heerlijk ruime Spacetourer!

 

Uitgelicht

Bereikbaarheid
Tijdens de werken in onze straat zijn we soms moeilijk bereikbaar. Aarzel niet om ons even te bellen om te weten welke weg u best neemt om tot bij de garage te rijden.

Aangesloten

traxio


garage guns

Wolfshaegen 91, 3040 Huldenberg
Tel 0032 (0) 16 - 47 75 64
garage.guns@busmail.net

staticmap

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

Onze Partners:

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig